Mockingjay: Premiär i morgon!

Hurra! Men hade missat och blev därmed lite snopen över att de har delat upp sista boken i två delar. Hur kunde jag ha missat det? Borde ju iof inte bli så förvånad, det är ju så dom gör nu för tiden… Hungerspelen, Twilight och vad jag har hört: Divergents sista del. Vad är detta med att man delar upp en film/bok i två? Har man ingen respekt för historien? Okej, Breaking Dawn kan jag förstå, den var ju i stort sätt redan uppdelad i två böcker.. Men va sjutton med resten, en bok är en bok. Annars hade väl författaren skrivit två böcker istället för en? Det är som att man skulle dela upp Titanicfilmen i två delar: -sorry, det dröjer ett år innan du får se om Jack och Rose går under med båten eller inte. Too bad.

Slut med bitterheten..
Man funderar ju lite på hur den första delen i Mockingjay kan hålla som en egen film. Jaja, desto fler filmer desto fler timmar får vi att spendera med Katniss, galna peruker och distrikt 13. Fast helt ärligt så kommer jag att sakna de galna perukerna i (näst)sista delen av Hungerspelen.

Högst förväntan på: Om de har lyckats porträttera Finnick och Katniss relation.
Mest skeptisk till: Hur de har tänkt dela upp filmerna i två delar utan att det ska kännas som att man har bli snuvad på kalaset.

/ Bokmästarinnan

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s