Att starta en bokhandel, dömt att misslyckas?

Jag går i funderingarna att starta en bokhandel, med en ganska smal inriktning men med ett stort utbud, men är väldigt osäker på om detta är helt dömt att misslyckas då jag har en bild av att de flesta köper sina böcker över internet. Så, jag skulle gärna vilja veta, hur införskaffar du dina böcker i huvudsak? Vore super om du kan hjälpa mig att få lite klarhet i detta huvudbry.

Välj det/de alternativ som gäller i huvudsak. Skriv gärna också en kommentar om hur ni tänker när ni införskaffar böcker, vad är viktigt (att det ska gå snabbt, att det är billigt, att du kan få rekommendationer, att det finns ett stort utbud att välja ifrån osv)?

Annonser

2 reaktioner på ”Att starta en bokhandel, dömt att misslyckas?

  1. Själv så beställer jag i huvudsak från internet när det kommer till de serier som jag inte redan har påbörjat, men som jag har haft på en önskelista ett tag. Däremot om jag har påbörjat en serie, där jag hemskt gärna vill hitta nästkommande bok väldigt snabbt, då går jag till bokhandeln.. Och där blir jag ofta besviken då de har ett ganska smalt utbud av både fantasy, fantasy på engelska och ”unga vuxna”-böcker. Dessutom i kombination.. Ja då blir det mest bara de ”heta, nya” böckerna som man hittar (eller de klassiska).. Och ofta är de inget för mig, eller så har jag redan läst dem alla. Jag behöver ett större utbud, för att en bokhandel ska locka.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s