Crown of Midnight (bok 2)

crown of midnight  Crown of Midnight 2
FÖRFATTARE: Sarah J. Maas
FRÅN: 2013
SERIE: Throne of Glass

The old man took one step toward Celaena. ”Enough! We have enough enemies as it is! There are worse things out there to face!”
Celaena slowly turned to him, her face splattered with blood and eyes blazing bright. ”No, there aren’t,” she said. ”Because I’m here now.”

 

OMDÖME (Läst på engelska)
Nu när jag har läst ut den här boken känns det lite som att jag har gett den första boken (Throne of glass) ett för högt betyg (gav en svag fyra).. För wow! Den här var så mycket bättre! Många haltande misstag både i berättelsen, berättarspråket och karaktärerna i den förra boken, tas igen dubbelt i den här. Jag streckläste under en hel dag och nu vill jag bara ha mer! Kan inte ens få för mig att köpa och läsa The Assassin’s Blade som utspelar sig några år tidigare (men som är skriven efter Crown of Midnight), för nu vill jag bara kasta mig på Heir of Fire för att få veta vad som komma skall.
För er som är tveksamma efter att ha läst Throne of Glass, tveka inte längre utan sätt igång att läsa Crown of Midnight med en gång! Ni kommer inte att bli besvikna.

Boken får betyg-hjarta-5 i betyg.

/ Bokmästarinnan

 

 

http://www.bokus.com/bok/9781619630642/crown-of-midnight/

Annonser