The Selection (bok 1)

the selection
FÖRFATTARE: Kiera Cass
FRÅN: 2012
SERIE: The Selection


HANDLING

För trettiofem flickor, är uttagningen en chans för livet. Möjligheten att fly livet som är konstruerat för dem sedan födseln. Att slukas upp i en värld av glittrande klänningar och ovärderliga juveler. Att leva i ett palats och tävla om vackra prins Maxon’s hjärta.
Men för America Singer skulle det vara en mardröm att bli vald. Det betyder att hon måste vända ryggen till hennes hemliga barndomskärlek Aspen, som är av ett lägre kast än henne.

America lämnar sitt hem för att bege sig in i en hård konkurrens om en krona hon inte vill ha. Att bo i ett palats som ständigt hotas av våldsamma rebellattacker.
Då möter America prins Maxon. Långsamt börjar hon ifrågasätta alla planer hon gjort för sig själv – och inser att det liv hon alltid har drömt om kanske inte går att jämföra med en framtid som hon aldrig trott sig kunna få.

(Översatt från Goodreads)

 

OMDÖME (Ljudbok på engelska)

Kommer snart… Men det jag kan säga att denna bok är lite av en ”guilty-pleasure” för mig. Jag borde inte gilla den, men jag kan inte rå för att jag gör det.
Detta är en serie enkom om romantik och vänskap. Hoppas inte på någon vidare handling, här är det relationerna som står i centrum.

Betyg: betyg-hjarta-4

Annonser