Top Ten Tuesday: Böcker vi hade velat se bli film/TV-serie

toptentuesday

 1. Mortal Instruments: City of Bones
  Önskar innerligt att någon gör en re-make. Så synd på en sådan fantastisk historia att göra en skitfilm. Gör om gör rätt.
 2. The Selection-serien
  Det har varit många rykten på nätet om att dessa böcker skulle komma att spelas in som en serie. Vad vi förstår det som så har ett manus till en pilot skrivits, men som sedan lades ner i för-produktion. Nu sitter Kiera Cass återigen på rättigheterna, så vem vet, det kanske kommer en film i framtiden. Vi hoppas ju, precis som många andra, att det blir filmer av det istället för en serie.
 3. The infernal Devices-serien
  Nu när Mortal Instruments gick så fel så kan man ju åtminstone få önska sig en riktigt bra revansch genom att göra filmer av The Infernal Devices-triologin. Kostymdrama.. Magi.. Kärlek.. Mystik.. Jippi!
 4. Night huntress-serien
  Alltså detta skulle ju vara perfekt som en serie. Varför inte sätta skaparna av True Blood att väcka liv i dessa böcker. Skulle bli en succé! Genom att göra en TV-serie av dessa böcker finns det, precis som i True Blood, utrymme för att lägga till lite eget innehåll och skaka om berättelsen. Bara det görs med smak!
 5. Throne of glass-serien
  De här böckerna innehåller redan ett gäng filmiska element, att det bara vore att ta boken och kopiera över den till filmduken. Inget behov här inte att lägga till med fler våldsamma scener, romantiska blickar eller nervkittlande ”don’t-go-there-moments”, det finns det redan gott om.

 

Utmaningen kommer från: The Broke and the Bookish

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s