Top Ten Tuesday: Bok-och-blogg-mål för 2015 (Bokmästarinnan)

toptentuesday

  1. Läsa avslutande eller tillhörande böcker i serier som jag har påbörjat. Tex The Heir, Bane Chronicles, The Assassins blade, The Death Cure m.fl.
  2. Skriva klart recensionerna för några av de böcker vi har publicerat på bloggen men som vi inte har hunnit skriva om ännu.
  3. Titta mindre på dåliga TV-serier och istället läsa fler böcker. Även om jag har blivit bättre på att välja en bok framför ett avsnitt av en tv-serie, ska jag fortsätta i denna anda och plöja böcker som aldrig förr.
  4. Inte få dåligt samvete när jag väljer att stanna hemma och läsa en bok en kväll istället för att gå ut och till exempel träffa vänner.
  5. Påbörja skrivandet av vår dystopiska bok. Just nu är vi i plot och karaktärs-stadiet men vi behöver snart komma igång med själva skrivandet för att inte fastna allt för mycket i att ständigt utveckla och ändra i historien.
  6. Få fler besökare till bloggen. Luddigt mål.. jag vet.
  7. Ha en bok-budget. Nu måste jag börja planera och därmed lägga undan pengar för böcker varje månad, inte bara inhandla böcker när jag har en slant över. Tyvärr så översköljs inte vi kulturarbetare av pengar som ni förstår.
  8. Låna böcker från biblioteket. Även om jag älskar att ha böckerna i min bokhylla för all framtid att beskåda och kanske ta upp igen, så borde jag låna fler böcker (även ljudböcker) från biblioteket. I alla fall de böcker som jag är osäker på är något att ha.
  9. Läsa alla de böcker som redan står i bokhyllan men som jag inte har funnit tillfälle att läsa, tex Legend, Delirium, Shadow and Bone och många fler. Detta är ingen svår utmaning alls, men man måste ju ha något mål som känns hyfsat enkelt att leva upp till och som man kan beta av redan i början på året.
  10. Publicera inlägg mer kontinuerligt på bloggen. Målet är att skriva ett om dagen, eller minst ett varannan dag.

 

http://www.brokeandbookish.com

 

/ Bokmästarinnan

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s